Skatol
de Lioncourt
Истински ФорПлеец!

To take me out you must fight like a man...
|
 |
« Отговор #8205 -: Вторник, 09 Февруари 2010 01:17:10 » |
|
Моя се обнови без да съм го искал. Много странно как така избирателно някои профили се променят, други не O_o едит: Днеска у маймунда Биосхоцк 2 и новия Ротинг Крайст  я съм бананен от маймунда, а от скоро вече и през прокси не мога да влизам  а там имаше толкова много съвети как да си подкарам игрите на лол
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
RazYNWA
Потенциален алкохолик

Публикации: 1621
|
 |
« Отговор #8206 -: Вторник, 09 Февруари 2010 01:31:48 » |
|
Споделям, че след цял месен трениране и много малко бира, взех че се напих тази вечер от 2 бири и чашка ракия и се чуствам страшно ASHAMED 
|
|
|
|
|
Активен
|
Adun Torridas!
"At this point, I'm pretty much the Queen Bitch of the Universe. And not all your little soldiers and spaceships can stop me."
- Kerrigan
|
|
|
Skatol
de Lioncourt
Истински ФорПлеец!

|
 |
« Отговор #8207 -: Вторник, 09 Февруари 2010 01:45:35 » |
|
пф, аз не е като да си подпийвам, ма в някви много критични моменти ми се е случвал ода се правя мат(разбирай да драйфам в тролея и да не знам къде се намирам и да ме носят някви хота) от 5 бири.. верно че тогава за 4-5 дена бях изял да речем 4 портокала, ама... то си е до много фактори
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Tyrael
The Archangel
Истински ФорПлеец!

Acknowledged idiot
|
 |
« Отговор #8208 -: Вторник, 09 Февруари 2010 01:47:45 » |
|
3 тъмни столични за сега ми е минималния рекорд. Пълна програма - драйфане, залитане, болки в корема...
|
|
|
|
|
Активен
|
 And we saw that the production was good, and separated it from control. And we called the production “macro” and the control we called “micro.”
|
|
|
RazYNWA
Потенциален алкохолик

Публикации: 1621
|
 |
« Отговор #8209 -: Вторник, 09 Февруари 2010 04:00:05 » |
|
Е чак до драйфане, аз малко съм пил все пак и съм отвикнал, но ми беше достатъчно да ме закове пред компа поне час и нещо без да съм наясно кво се случва около мене
|
|
|
|
|
Активен
|
Adun Torridas!
"At this point, I'm pretty much the Queen Bitch of the Universe. And not all your little soldiers and spaceships can stop me."
- Kerrigan
|
|
|
Miumiun
Потенциален алкохолик

|
 |
« Отговор #8210 -: Вторник, 09 Февруари 2010 09:04:50 » |
|
Споделям, че пак работа и изпит в съчетание с болест  Поне не мога да спра да слушам новия Ротинг Крайст 
|
|
|
|
|
Активен
|
Born to bleed, fighting to succeed, built to endure, what this world throws at me
|
|
|
Major Mistake
Handsome Dynamite
Екип

|
 |
« Отговор #8211 -: Вторник, 09 Февруари 2010 10:14:29 » |
|
Гледах снимки на Векса с класа му  Споделям, че ми се спи, а съм спал добре тази нощ... Довечера ще изследвам Зоната отново  (да, само 3 години по-късно).
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Skatol
de Lioncourt
Истински ФорПлеец!

|
 |
« Отговор #8212 -: Вторник, 09 Февруари 2010 10:41:44 » |
|
Майоре ти първата зона ли играеш?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Major Mistake
Handsome Dynamite
Екип

|
 |
« Отговор #8213 -: Вторник, 09 Февруари 2010 10:47:24 » |
|
Мдам.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Wizard
Начинаещ пияница

|
 |
« Отговор #8214 -: Вторник, 09 Февруари 2010 11:02:00 » |
|
Завиждам благородно 
|
|
|
|
|
Активен
|
There's not some other world out there where everything's gonna be okay. There's just this one, just this rock. 
|
|
|
Skatol
de Lioncourt
Истински ФорПлеец!

|
 |
« Отговор #8215 -: Вторник, 09 Февруари 2010 11:09:47 » |
|
Мдам.
намерил си с какво да сефтосаш новата машинка... 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doomy
l - inception - l
Екип

|
 |
« Отговор #8216 -: Вторник, 09 Февруари 2010 11:14:57 » |
|
Споделям че като знам какъв ден ме чака минах през Fornetti магазинчето и взех към половин кило +3 айряна. Ще имам нужда от освинващ старт днес...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Skatol
de Lioncourt
Истински ФорПлеец!

|
 |
« Отговор #8217 -: Вторник, 09 Февруари 2010 11:26:53 » |
|
На мен пък в последните седемици колкото по-напрегнато ми е, толкова по-малко ям. Преди сесията бях 107 кила, а за последно се мерих 104... може и още да са паднали.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doomy
l - inception - l
Екип

|
 |
« Отговор #8218 -: Вторник, 09 Февруари 2010 11:29:07 » |
|
Аз определено съм качил, но най-вече защото от 1 месец я съм изпушил половин кутия цигари я не, с тия постоянни боледувания. Яденето остро съм го намалил пак поради същото. Ся се сетих че довечера и подкаст може да правим. Май ще ходя за още форнети 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Stormheim
De Vermis Mysteriis
Истински ФорПлеец!

ye entrancemperium
|
 |
« Отговор #8219 -: Вторник, 09 Февруари 2010 11:31:56 » |
|
Има една мексиканка, с която си пишем сутрин от работа (при нея е късно вечер) и ме разбива с английския си. винаги вкарва някви думи дето ме хвърлят в ебаси смеха. 10:29:32: you are pure metal 10:29:53: 8o| from the butoon of your heart 10:30:09: button? dont know how to spell it  Говорих и за новия ротинг крайст, че има български фолклор и й казах, че ме кефи. 
|
|
|
|
|
Активен
|
"Fire washes the skin off the bone and the sin off the soul. It cleanse away the dirt. And my momma didn't raise herself no dirty boy" - Franco Tildon - first firebat, reformed mass-murderer."Now I am become death, the destroyer of worlds
|
|
|
|