sev_07
Начинаещ пияница

SSDD
|
 |
« Отговор #1425 -: Четвъртък, 11 Март 2010 01:39:59 » |
|
Игра не съм пускал откакто съм в Бг с изключение на малко Л4Д2 днес с Хикса. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
the_mess
Потенциален алкохолик

|
 |
« Отговор #1426 -: Четвъртък, 11 Март 2010 21:17:12 » |
|
Цъкаме мултито на Bioshock 2 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
shade
Епик
Потенциален алкохолик

Nothing to worry about.
|
 |
« Отговор #1427 -: Петък, 12 Март 2010 01:20:36 » |
|
Stalker - Clear sky Засега съм навъртял около час-два без да има и помен от бъгове или изхвърляния, а не мога да инсталирам последните два пача. Доста по-лека от първия Сталкер, обаче има някои толкова фрустриращи моменти, че съм си блъскал клавиатурата от яд. Засега е доста свежа де. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
messiah
Дегустатор

|
 |
« Отговор #1428 -: Събота, 13 Март 2010 03:25:26 » |
|
стабило уоуец! 
|
|
|
|
|
Активен
|
Все още науката не се е развила до там че да създадат в лабораториите вируси, устойчиви на шкембе чорба с много чесън и греяна ракийка.
|
|
|
baikol
Дегустатор

Публикации: 436
коремът лети
|
 |
« Отговор #1429 -: Вторник, 16 Март 2010 13:52:17 » |
|
Street Fighter IV for iPhone  неприятното е, че не изкарва повече от 50-тина минути батерията ако играеш. А нали трябва и да дърдоря по него. Играта обаче е перфектна.
|
|
|
|
« Последна редакция: Вторник, 16 Март 2010 15:42:52 от baikol »
|
Активен
|
|
|
|
Red and Empty
Начинаещ пияница

We all fall down
|
 |
« Отговор #1430 -: Вторник, 16 Март 2010 13:53:52 » |
|
Разцъквам Warhammer: Mark of Chaos + Battle March и съм супер доволен. Красив арт, мноооого lore, интригуваща история и поносим геймплей (да, за съжаление е само поносим, доста е муден и с дразнещи недъзи тук-там). Светът и атмосферата обаче спокойно изнасят на плещите си всякакви недообмислени нещица в геймплея, поне за мен 
|
|
|
|
|
Активен
|
And now the kingdom comes crushing down undone. And I am master of a nothing place, of recoil and grace..
|
|
|
sev_07
Начинаещ пияница

SSDD
|
 |
« Отговор #1431 -: Вторник, 16 Март 2010 17:53:15 » |
|
Нещо се зарибих по NFS Most Wanted (за бокса), а уж седнах да поцъкам за 10тина минути. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Skatol
de Lioncourt
Истински ФорПлеец!

To take me out you must fight like a man...
|
 |
« Отговор #1432 -: Вторник, 16 Март 2010 23:01:48 » |
|
 Пуснах до сега играта точно 2 пъти и май вече съм я преполовил(а на статистиките нямам и 2 часа навъртени). Като цяло имаше ебем ти и бруталните нива, но някак си всичко ми отлита пред очите и имам чувството ,че 1 година след като я изиграя няма да ми е останал и спомен от нея. Подобно с предната модерна част. Иначе ми е още от същото с малко по-добра графика. Остава да си я доиграя де.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
RRSunknown
Истински ФорПлеец!

Публикации: 2383
|
 |
« Отговор #1433 -: Вторник, 16 Март 2010 23:09:55 » |
|
/Офтопик Тя кампанията е само 1/3 от играта да не кажа и 1/5. Всъщност с играта получаваш пакет 3 в 1 както си забелязъл още в стартовото меню - кампания която е тотално разнообразна откъм мисии и наблъскана с кинематографика, Спек -опс който са 25 мисии за кооператив или сингъл и мултито. Аз мулти не играх но отсега ти казвам че Спек опса като мисии са много по-геймплейно интересни от кампанията. /Онтопик Diablo 2  , взех си я доста евтино , пуснах си я уж да разгледам и се зарибих.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
v3x
Avantgarde Necrophile, Misanthrope, Melancholic
Истински ФорПлеец!

Never know what hit 'em.
|
 |
« Отговор #1434 -: Вторник, 16 Март 2010 23:12:46 » |
|
/Офтопик Тя кампанията е само 1/3 от играта да не кажа и 1/5. Всъщност с играта получаваш пакет 3 в 1 както си забелязъл още в стартовото меню - кампания която е тотално разнообразна откъм мисии и наблъскана с кинематографика, Спек -опс който са 25 мисии за кооператив или сингъл и мултито. Аз мулти не играх но отсега ти казвам че Спек опса като мисии са много по-геймплейно интересни от кампанията. /Онтопик Diablo 2  , взех си я доста евтино , пуснах си я уж да разгледам и се зарибих. на 23ти има ладер рес + 1.13 да знайш :Д
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doomy
l - inception - l
Екип

|
 |
« Отговор #1435 -: Вторник, 16 Март 2010 23:14:19 » |
|
Йеа и аз това дебна 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Skatol
de Lioncourt
Истински ФорПлеец!

|
 |
« Отговор #1436 -: Вторник, 16 Март 2010 23:14:23 » |
|
бе като цяло не знам дали ще играя спец операциите. минавам си сингъл кампанията и дел. нещо като цяло ми е доста далечна тази игра всичките хвалби, които се изляха по нейн адрес. смисъл рандъм игрица ми е няква.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Skatol
de Lioncourt
Истински ФорПлеец!

|
 |
« Отговор #1437 -: Вторник, 16 Март 2010 23:17:08 » |
|
/Офтопик Тя кампанията е само 1/3 от играта да не кажа и 1/5. Всъщност с играта получаваш пакет 3 в 1 както си забелязъл още в стартовото меню - кампания която е тотално разнообразна откъм мисии и наблъскана с кинематографика, Спек -опс който са 25 мисии за кооператив или сингъл и мултито. Аз мулти не играх но отсега ти казвам че Спек опса като мисии са много по-геймплейно интересни от кампанията. /Онтопик Diablo 2  , взех си я доста евтино , пуснах си я уж да разгледам и се зарибих. на 23ти има ладер рес + 1.13 да знайш :Д и какво? героите зануляват ли се?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
v3x
Avantgarde Necrophile, Misanthrope, Melancholic
Истински ФорПлеец!

Never know what hit 'em.
|
 |
« Отговор #1438 -: Вторник, 16 Март 2010 23:19:27 » |
|
Старите ладър стават нонладър => нема убери, нема рунически хави, нема рецептички.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
troublesome
Трезвеник

|
 |
« Отговор #1439 -: Вторник, 16 Март 2010 23:24:42 » |
|
Metro 2033 Засега е доста добре играта и АДСКИ неоптимизирана за Ати Радеон за разлика от Нвидиа 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|