ForPlay.bg Форуми
Вторник, 07 Септември 2010 18:58:39 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Начало   ForPlay.bg Помощ Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 77 78 [79] 80 81 ... 146   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Какво си купих?  (Прочетена 47757 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Skatol
de Lioncourt
Истински ФорПлеец!
*
Публикации: 3497

To take me out you must fight like a man...

« Отговор #1170 -: Неделя, 07 Февруари 2010 14:49:04 »

от озон, утре ще пристигне  

ей ся ми я донесоха, с което вече имам всички игри излезли под името диабло и на Близард в оригинал. Хекфайър се съмнявам, че някога ще го намеря, въпреки, че и него бих аднал към колекцията.
« Последна редакция: Понеделник, 08 Февруари 2010 11:41:03 от Skatol » Активен
Major Mistake
Handsome Dynamite
Екип
*
Публикации: 6544

« Отговор #1171 -: Понеделник, 08 Февруари 2010 12:11:52 »

4 gb. RAM Mushkin, кит на 800.
Dual Core E6300 (s775 . 2.8 Ghz) Box

които заедно с gforce 9500 + p5k дъно сглобиха новия ми комп. Доволен съм.
Активен

Stormheim
De Vermis Mysteriis
Истински ФорПлеец!
*
Публикации: 9336

ye entrancemperium

« Отговор #1172 -: Понеделник, 08 Февруари 2010 19:58:52 »

Майоре, честито за компютъра, със здраве да си го ползваш, много игри да имаш време да изиграеш :>

Всичко ок, особено Мушкин (ФТВ), ама не разбрах защо ддр2 и защо ГФ9500, като това е ебаси фейлърската видео карта. Кико фейлна с такава, като си взе новия компютър, ама това беше преди повече от година някъде. А ти чак сега = още по-зле. :/ Има много по-добри карти за супер малко пари.
Активен

"Fire washes the skin off the bone and the sin off the soul. It cleanse away the dirt. And my momma didn't raise herself no dirty boy" - Franco Tildon - first firebat, reformed mass-murderer.
"Now I am become death, the destroyer of worlds
v3x
Avantgarde Necrophile, Misanthrope, Melancholic
Истински ФорПлеец!
*
Публикации: 4597

Never know what hit 'em.

« Отговор #1173 -: Понеделник, 08 Февруари 2010 20:37:58 »

от озон, утре ще пристигне 

ей ся ми я донесоха, с което вече имам всички игри излезли под името диабло и на Близард в оригинал. Хекфайър се съмнявам, че някога ще го намеря, въпреки, че и него бих аднал към колекцията.
И аз съм така, само вц2 ми тряа и лесно откриваемите всички близърдски ги имам :Д
Активен

Skatol
de Lioncourt
Истински ФорПлеец!
*

« Отговор #1174 -: Понеделник, 08 Февруари 2010 20:39:48 »

Аз извън диаблото нямам нищо близърдско.
Активен
Tyrael
The Archangel
Истински ФорПлеец!
*
Публикации: 4677

Acknowledged idiot

« Отговор #1175 -: Понеделник, 08 Февруари 2010 20:48:02 »

Аз трябва да си купя ВЦ3 + ВЦ2 само. Инак искам и ВЦ 1 да си намеря и дори я бях мярнал преди някъде...
Активен

And we saw that the production was good, and separated it from control. And we called the production “macro” and the control we called “micro.”
Stormheim
De Vermis Mysteriis
Истински ФорПлеец!
*

ye entrancemperium

« Отговор #1176 -: Понеделник, 08 Февруари 2010 21:04:04 »

WC1 я няма никъуде от 1я00 години.
ВЦ2 си я имам в голяма кутия с кижки и тн icon_smile
Активен

"Fire washes the skin off the bone and the sin off the soul. It cleanse away the dirt. And my momma didn't raise herself no dirty boy" - Franco Tildon - first firebat, reformed mass-murderer.
Major Mistake
Handsome Dynamite
Екип
*

« Отговор #1177 -: Понеделник, 08 Февруари 2010 21:10:44 »

Майоре, честито за компютъра, със здраве да си го ползваш, много игри да имаш време да изиграеш :>

Всичко ок, особено Мушкин (ФТВ), ама не разбрах защо ддр2 и защо ГФ9500, като това е ебаси фейлърската видео карта. Кико фейлна с такава, като си взе новия компютър, ама това беше преди повече от година някъде. А ти чак сега = още по-зле. :/ Има много по-добри карти за супер малко пари.

Картата и дъното са ми за без пари, затова icon_smile

Нататък ще се купува хард, а след него - ново видео icon_smile
Активен

*.god
Above All
Екип
*
Публикации: 588

« Отговор #1178 -: Понеделник, 08 Февруари 2010 23:49:53 »

Що бе, да го еба, откогато съм с нея нямам проблеми с игра! Най-много да намаля съвсем малко настройките на някоя от особено тежките игри, или пък малко резолюцията! Даже се очудвам колко добра карта се оказа!
Активен

Stormheim
De Vermis Mysteriis
Истински ФорПлеец!
*

ye entrancemperium

« Отговор #1179 -: Вторник, 09 Февруари 2010 01:05:15 »

защото трябваше да си вземеш 9600 поне. За няколко спестени левчета не си заслужава. 9500 е фейл.
Активен

*.god
Above All
Екип
*
Публикации: 588

« Отговор #1180 -: Вторник, 09 Февруари 2010 15:25:47 »

То тогава компютъра по принцип ми излезе малко повечко пари (щот пък си взех малко по-добър проц и дъно), от колкото ми се искаше и нямаше как да променя нищо!
Активен

v3x
Avantgarde Necrophile, Misanthrope, Melancholic
Истински ФорПлеец!
*
Публикации: 4597

Never know what hit 'em.

« Отговор #1181 -: Вторник, 09 Февруари 2010 15:27:29 »

Мен ме е яд че не съм една идея по-дърт, че да съм си купувал близ игрите с големите кутии 'гат му е било времето... само уоуовете са ми в такива (щот продължават да си ги правят такива от близ)
Активен

Stormheim
De Vermis Mysteriis
Истински ФорПлеец!
*

ye entrancemperium

« Отговор #1182 -: Вторник, 09 Февруари 2010 15:34:19 »

На мен и Старкрафт с експанжъна ми са в голяма кутия със сумати неща вътре, ама е Батълчест :> Взех си го за 20 лв от тук, преди години. хахаха :> баси далаверята, щот толко струват и онея насраните издания. Неква промоция май бях набарал.

Диабло 1 също ми беше с голяма кутия и дискчето в кутийка от тези като за CD. Ама това ми беше първата Близърд игра евър (всъщност и първата оригинална игра) и кутията ми някъде е изчезнала, сега ми седи само дебелия менюъл  (включващ описание на всички демони, скелети и същества, нпс-та,. оръжия, магии + lore  )
Активен

Skatol
de Lioncourt
Истински ФорПлеец!
*

« Отговор #1183 -: Вторник, 09 Февруари 2010 15:34:56 »

Мен ме е яд че не съм една идея по-дърт, че да съм си купувал близ игрите с големите кутии 'гат му е било времето... само уоуовете са ми в такива (щот продължават да си ги правят такива от близ)

дееба аз помня и Диабло 2 и експанжъна в големите кутии. Помня как когато излезе ЛоД-а ходех в люлинското сан-марино(еквивалент на матриците из центъра) с дискетка със сейвоете ми да си изиграя сп експанжъна и тогава гатето беше управител май на сна-мариното и в една стаичка забутана записваше пиратски дискове за 5 лева(като ти си носиш празнит диск) и там в тази стаичка беше пълно с кутии на диабло и експанжън - сигурно имаше 10тина.. и ми изтичаха очите 
ма лапе на 13-14 години - от де 50-70 кинта за оригинална игра
Активен
Major Mistake
Handsome Dynamite
Екип
*

« Отговор #1184 -: Вторник, 09 Февруари 2010 15:36:54 »

Е, аз спестявах по половин година и за двете - първата 80 лв., втората 70 - тегаво, ама цял живот ще помня как киснех от 8 и нещо сутринта пред Пулсар и чакам да отворят
Активен

Страници: 1 ... 77 78 [79] 80 81 ... 146   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: