Skatol
de Lioncourt
Истински ФорПлеец!

To take me out you must fight like a man...
|
 |
« Отговор #1170 -: Неделя, 07 Февруари 2010 14:49:04 » |
|
 от озон, утре ще пристигне  ей ся ми я донесоха, с което вече имам всички игри излезли под името диабло и на Близард в оригинал. Хекфайър се съмнявам, че някога ще го намеря, въпреки, че и него бих аднал към колекцията.
|
|
|
|
« Последна редакция: Понеделник, 08 Февруари 2010 11:41:03 от Skatol »
|
Активен
|
|
|
|
Major Mistake
Handsome Dynamite
Екип

|
 |
« Отговор #1171 -: Понеделник, 08 Февруари 2010 12:11:52 » |
|
4 gb. RAM Mushkin, кит на 800. Dual Core E6300 (s775 . 2.8 Ghz) Box
които заедно с gforce 9500 + p5k дъно сглобиха новия ми комп. Доволен съм.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Stormheim
De Vermis Mysteriis
Истински ФорПлеец!

ye entrancemperium
|
 |
« Отговор #1172 -: Понеделник, 08 Февруари 2010 19:58:52 » |
|
Майоре, честито за компютъра, със здраве да си го ползваш, много игри да имаш време да изиграеш :> Всичко ок, особено Мушкин (ФТВ), ама не разбрах защо ддр2 и защо ГФ9500, като това е ебаси фейлърската видео карта. Кико фейлна с такава, като си взе новия компютър, ама това беше преди повече от година някъде. А ти чак сега = още по-зле. :/ Има много по-добри карти за супер малко пари.
|
|
|
|
|
Активен
|
"Fire washes the skin off the bone and the sin off the soul. It cleanse away the dirt. And my momma didn't raise herself no dirty boy" - Franco Tildon - first firebat, reformed mass-murderer."Now I am become death, the destroyer of worlds
|
|
|
v3x
Avantgarde Necrophile, Misanthrope, Melancholic
Истински ФорПлеец!

Never know what hit 'em.
|
 |
« Отговор #1173 -: Понеделник, 08 Февруари 2010 20:37:58 » |
|
 от озон, утре ще пристигне  ей ся ми я донесоха, с което вече имам всички игри излезли под името диабло и на Близард в оригинал. Хекфайър се съмнявам, че някога ще го намеря, въпреки, че и него бих аднал към колекцията. И аз съм така, само вц2 ми тряа и лесно откриваемите всички близърдски ги имам :Д
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Skatol
de Lioncourt
Истински ФорПлеец!

|
 |
« Отговор #1174 -: Понеделник, 08 Февруари 2010 20:39:48 » |
|
Аз извън диаблото нямам нищо близърдско.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Tyrael
The Archangel
Истински ФорПлеец!

Acknowledged idiot
|
 |
« Отговор #1175 -: Понеделник, 08 Февруари 2010 20:48:02 » |
|
Аз трябва да си купя ВЦ3 + ВЦ2 само. Инак искам и ВЦ 1 да си намеря и дори я бях мярнал преди някъде...
|
|
|
|
|
Активен
|
 And we saw that the production was good, and separated it from control. And we called the production “macro” and the control we called “micro.”
|
|
|
Stormheim
De Vermis Mysteriis
Истински ФорПлеец!

ye entrancemperium
|
 |
« Отговор #1176 -: Понеделник, 08 Февруари 2010 21:04:04 » |
|
WC1 я няма никъуде от 1я00 години. ВЦ2 си я имам в голяма кутия с кижки и тн 
|
|
|
|
|
Активен
|
"Fire washes the skin off the bone and the sin off the soul. It cleanse away the dirt. And my momma didn't raise herself no dirty boy" - Franco Tildon - first firebat, reformed mass-murderer."Now I am become death, the destroyer of worlds
|
|
|
Major Mistake
Handsome Dynamite
Екип

|
 |
« Отговор #1177 -: Понеделник, 08 Февруари 2010 21:10:44 » |
|
Майоре, честито за компютъра, със здраве да си го ползваш, много игри да имаш време да изиграеш :> Всичко ок, особено Мушкин (ФТВ), ама не разбрах защо ддр2 и защо ГФ9500, като това е ебаси фейлърската видео карта. Кико фейлна с такава, като си взе новия компютър, ама това беше преди повече от година някъде. А ти чак сега = още по-зле. :/ Има много по-добри карти за супер малко пари. Картата и дъното са ми за без пари, затова  Нататък ще се купува хард, а след него - ново видео 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
*.god
Above All
Екип

|
 |
« Отговор #1178 -: Понеделник, 08 Февруари 2010 23:49:53 » |
|
Майоре, честито за компютъра, със здраве да си го ползваш, много игри да имаш време да изиграеш :> Всичко ок, особено Мушкин (ФТВ), ама не разбрах защо ддр2 и защо ГФ9500, като това е ебаси фейлърската видео карта. Кико фейлна с такава, като си взе новия компютър, ама това беше преди повече от година някъде. А ти чак сега = още по-зле. :/ Има много по-добри карти за супер малко пари. Що бе, да го еба, откогато съм с нея нямам проблеми с игра! Най-много да намаля съвсем малко настройките на някоя от особено тежките игри, или пък малко резолюцията! Даже се очудвам колко добра карта се оказа! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Stormheim
De Vermis Mysteriis
Истински ФорПлеец!

ye entrancemperium
|
 |
« Отговор #1179 -: Вторник, 09 Февруари 2010 01:05:15 » |
|
защото трябваше да си вземеш 9600 поне. За няколко спестени левчета не си заслужава. 9500 е фейл.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
*.god
Above All
Екип

|
 |
« Отговор #1180 -: Вторник, 09 Февруари 2010 15:25:47 » |
|
То тогава компютъра по принцип ми излезе малко повечко пари (щот пък си взех малко по-добър проц и дъно), от колкото ми се искаше и нямаше как да променя нищо!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
v3x
Avantgarde Necrophile, Misanthrope, Melancholic
Истински ФорПлеец!

Never know what hit 'em.
|
 |
« Отговор #1181 -: Вторник, 09 Февруари 2010 15:27:29 » |
|
WC1 я няма никъуде от 1я00 години. ВЦ2 си я имам в голяма кутия с кижки и тн  Мен ме е яд че не съм една идея по-дърт, че да съм си купувал близ игрите с големите кутии 'гат му е било времето... само уоуовете са ми в такива (щот продължават да си ги правят такива от близ)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Stormheim
De Vermis Mysteriis
Истински ФорПлеец!

ye entrancemperium
|
 |
« Отговор #1182 -: Вторник, 09 Февруари 2010 15:34:19 » |
|
На мен и Старкрафт с експанжъна ми са в голяма кутия със сумати неща вътре, ама е Батълчест :> Взех си го за 20 лв от тук, преди години. хахаха :> баси далаверята, щот толко струват и онея насраните издания. Неква промоция май бях набарал. Диабло 1 също ми беше с голяма кутия и дискчето в кутийка от тези като за CD. Ама това ми беше първата Близърд игра евър (всъщност и първата оригинална игра) и кутията ми някъде е изчезнала, сега ми седи само дебелия менюъл (включващ описание на всички демони, скелети и същества, нпс-та,. оръжия, магии + lore  )
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Skatol
de Lioncourt
Истински ФорПлеец!

|
 |
« Отговор #1183 -: Вторник, 09 Февруари 2010 15:34:56 » |
|
WC1 я няма никъуде от 1я00 години. ВЦ2 си я имам в голяма кутия с кижки и тн  Мен ме е яд че не съм една идея по-дърт, че да съм си купувал близ игрите с големите кутии 'гат му е било времето... само уоуовете са ми в такива (щот продължават да си ги правят такива от близ) дееба аз помня и Диабло 2 и експанжъна в големите кутии. Помня как когато излезе ЛоД-а ходех в люлинското сан-марино(еквивалент на матриците из центъра) с дискетка със сейвоете ми да си изиграя сп експанжъна и тогава гатето беше управител май на сна-мариното и в една стаичка забутана записваше пиратски дискове за 5 лева(като ти си носиш празнит диск) и там в тази стаичка беше пълно с кутии на диабло и експанжън - сигурно имаше 10тина.. и ми изтичаха очите  ма лапе на 13-14 години - от де 50-70 кинта за оригинална игра
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Major Mistake
Handsome Dynamite
Екип

|
 |
« Отговор #1184 -: Вторник, 09 Февруари 2010 15:36:54 » |
|
Е, аз спестявах по половин година и за двете - първата 80 лв., втората 70 - тегаво, ама цял живот ще помня как киснех от 8 и нещо сутринта пред Пулсар и чакам да отворят 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|