ForPlay.bg Форуми
Вторник, 07 Септември 2010 18:56:27 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Начало   ForPlay.bg Помощ Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Aliens vs. Predator  (Прочетена 4491 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
koralsky
Екип
*
Публикации: 427

« Отговор #120 -: Понеделник, 08 Февруари 2010 18:53:11 »

Само един бърз въпрос, че нещо не мога да се ориентирам: Ще има ли Collectors за PC?

Edit: http://www.mightyape.co.nz/product/PC-Games/Aliens-vs-Predator-Hunter-Edition/3774680/
« Последна редакция: Понеделник, 08 Февруари 2010 19:00:02 от koralsky » Активен

Don't be a Petko for these kind of things.
Maverick
Начинаещ пияница
*
Публикации: 707

Хитър терорист!

« Отговор #121 -: Понеделник, 08 Февруари 2010 19:00:13 »

Д'*ба тая п*тка с крака! Не можаха ли да направят фигурка на alien-a или predator-a?! Иначе останалото icon_thumleft
Активен

get your own starcraft 2 signature at sc2sig.com
Сутрин - вечер онанизъм - годен, бодър организъм!
koralsky
Екип
*
Публикации: 427

« Отговор #122 -: Понеделник, 08 Февруари 2010 19:03:00 »

Клик )))

Edit:

))))))))))))))))
« Последна редакция: Понеделник, 08 Февруари 2010 19:05:43 от koralsky » Активен

Don't be a Petko for these kind of things.
*.god
Above All
Екип
*
Публикации: 588

« Отговор #123 -: Понеделник, 08 Февруари 2010 22:54:45 »

Кофти, в колекторса за ПуСи не виждам хардкавъра на комикса!
Активен

RazYNWA
Потенциален алкохолик
*
Публикации: 1621

« Отговор #124 -: Вторник, 09 Февруари 2010 00:52:50 »

Айде после да пускат и COLONIAL MARINES, оти комикса беше бахти силното...
Абе защо не може да има повече от два хищника в игра? Крепят баланс ли?
« Последна редакция: Вторник, 09 Февруари 2010 01:20:13 от RazYNWA » Активен

Adun Torridas!

"At this point, I'm pretty much the Queen Bitch of the Universe. And not all your little soldiers and spaceships can stop me."

- Kerrigan
AGEMO
OMEGA
Екип
*
Публикации: 1141

waning experiment

« Отговор #125 -: Вторник, 09 Февруари 2010 01:54:56 »

Абе защо не може да има повече от два хищника в игра? Крепят баланс ли?

Еба ли го. То къв баланс като е Deathmatch демото и Предаторите се мелят помежду си също. А и в цялата ще има Species Team Deathmatch 6v6v6 т.е. по равно т.е. няма ограничаване на Предатори за баланс. То баланса си е в геймплея, а не в бройката. Така че наистина странно защо в демото Предаторите са лимитирани на 2 (а и другите раси са лимитирани до 4).

Иначе научих шибания alien pounce. В клипчето е объркващо, щото дават бутоните на пада и дават все копчето за light attack, а се оказа, че всъщност pounce-ът се прави с скок: focus + jump. Начи с мерника сочиш противника и задържаш focus-a някъде 1-2 секунди докато около мерника (и около противника) се появяви нещо като ореол от пречупена светлина и тогава скачаш и тва е pounce-а, който дефакто те lock-ва и мята към противника. Мега полезно за мятане от тавани, а и въобще - тва всъщност се явява едва ли не "range weapon-a" на Пришълеца - супер ценно и ключово. Пришълеца придоби ново измерение за мен. Потроших ги.
Активен

Walker
Трезвеник
*
Публикации: 39

« Отговор #126 -: Вторник, 09 Февруари 2010 03:08:53 »

Е, не, сега работата стана съвсем имбава   

Евалата, Agemo   icon_thumleft
Активен

i'm the thing nightmares are made of
bogy shashav
Дегустатор
*
Публикации: 416

« Отговор #127 -: Вторник, 09 Февруари 2010 08:44:47 »

Няма минигън. Играта слезе с една единица надолу.
Активен

RazYNWA
Потенциален алкохолик
*

« Отговор #128 -: Вторник, 09 Февруари 2010 15:46:35 »

Чакай бе, това е демо, как очакваш да набутат всички пушкала в едно демо
Активен

Adun Torridas!

"At this point, I'm pretty much the Queen Bitch of the Universe. And not all your little soldiers and spaceships can stop me."

- Kerrigan
AGEMO
OMEGA
Екип
*

waning experiment

« Отговор #129 -: Вторник, 09 Февруари 2010 18:41:18 »

Чакай бе, това е демо, как очакваш да набутат всички пушкала в едно демо

А ти що реши, че Боги коментира демото, а не цялата icon_smile

Не само, че няма минигън и в цялата, но и в демото присъстват ВСИЧКИ оръжия (и на Маринката и на Предатора). Което пък обаче лично мен въобще не ме притеснява - екстра са си оръжията и всичко - доволен съм.

Ето ги нещата:
- Marine: http://img8.imageshack.us/img8/7609/xboxmc.jpg
- Predator: http://img136.imageshack.us/img136/9066/xboxp.jpg
- Alien: http://img22.imageshack.us/img22/5583/xboxaj.jpg

А ето новина, че Official XBOX Magazine са дали съвсем прилична оценка:
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=234150

А ето и китариста на групата The Xenos:

evil6
Активен

RazYNWA
Потенциален алкохолик
*

« Отговор #130 -: Вторник, 09 Февруари 2010 20:05:03 »

Щото реално нямах никва представа какво ще е в пълната игри. И предположих, че в демото има по-малко оръжия. Нали това е идеята на демото, да ти покаже част от нещото. Нищо, мене и така ме устройва.

Така като гледам всички фалят войнишката кампания?

Малко геймплейни въпроси:
Мамка му, в 90 процента от случайте не мога да направа GRAB. Изписва ми Е, натискам го нищо, задържам го, пак нищо, помпам като луд Е, пак нищо. Накрая пича се обръща и ме убива.

Втори въпрос, как за бога ме убиват от един удар с Плазма пушката на Хищникът. Пример, взимам това оръжие и тръгвам да стрелям по лошите, някъв марин го ударих 4 пъти и не умря. След малко едва друг хищник снайпва ме и ме убива от един изстрел със същото оръжие. wtf?
« Последна редакция: Сряда, 10 Февруари 2010 00:45:31 от RazYNWA » Активен

Adun Torridas!

- Kerrigan
AGEMO
OMEGA
Екип
*

waning experiment

« Отговор #131 -: Сряда, 10 Февруари 2010 01:28:01 »

Абееееее шеба деба обърквации и щуротии - Alien Ponce си е точно както в клипчето е дадено. Focus + Light attack. Със скок също става де. Ама с удар направо му влизаш с тупаник by default в смисъл не да скачаш пък във въздуха да помпаш удар и т.н. Е то и от двете ефекта е същия, но да се знае все пак. Pounce ftw. 

Мамка му, в 90 процента от случайте не мога да направа GRAB. Изписва ми Е, натискам го нищо, задържам го, пак нищо, помпам като луд Е, пак нищо. Накрая пича се обръща и ме убива.

Малко на lag ми мирише. Или може би просто си далече и като ти даде "E" и аха да натиснеш и ти се изплъзне пък след малко си пак в range. Пробвай от по-близко да го дадеш. То има някво леко забавяне и незнам дали помпането пречи нещо, но все пак пробвай просто да натиснеш веднъж хубаво (на време и от малко по близо) и просто изчакай (секудничка) дали е захапало.

Втори въпрос, как за бога ме убиват от един удар с Плазма пушката на Хищникът. Пример, взимам това оръжие и тръгвам да стрелям по лошите, някъв марин го ударих 4 пъти и не умря. След малко едва друг хищник снайпва ме и ме убива от един изстрел със същото оръжие. wtf?

Със задържане. Плазмата се charge-ва (както беше и преди).
Активен

RazYNWA
Потенциален алкохолик
*

« Отговор #132 -: Сряда, 10 Февруари 2010 01:30:46 »

Офф, мерси за плазмата, това с граба ще го ползвам. Друг въпрос, само на мен ли ми се струва, че Смартгъна е напълно безсмислен. В сми, най-често умирам много преди да успея да убия противникът с него. Не мога да тичам, демиджа е мизерен пък и най-често пушката не оцелва.
Активен

Adun Torridas!

- Kerrigan
bogy shashav
Дегустатор
*
Публикации: 416

« Отговор #133 -: Сряда, 10 Февруари 2010 01:46:22 »

Офф, мерси за плазмата, това с граба ще го ползвам. Друг въпрос, само на мен ли ми се струва, че Смартгъна е напълно безсмислен. В сми, най-често умирам много преди да успея да убия противникът с него. Не мога да тичам, демиджа е мизерен пък и най-често пушката не оцелва.

Позна. Няма го предишния ненормален RPM който гълташе 750 патрона с няколко погалвания на мишката. Съответно демиджа е мизерен, гадините са бързи, особено както всеки си има разни скоци и спринтове, а другите маринци могат спокойно да те убият от укритие с един откос по малоумната глава. За squad support weapon смартгъна не е особено умен избор. Ето затова ме хвана нервата че няма минигън както едно време.
Активен

Walker
Трезвеник
*
Публикации: 39

« Отговор #134 -: Сряда, 10 Февруари 2010 01:47:22 »

Леле, в ебати комбото съм, направо му влязох под кожата на тоя ейлиън. 12 поредни игри на първо място с по 7-10 убийства разлика спрямо втория  headbang
Завършвам средно с 20-26 убийства, обаче още нямам 30, деба. Един път стигнах до 28, имах една минута на разположение да направя 2 фрага и нищо не стана, защото адреналинът ме удари и започнах да се хвърям на всичко де що мърда, което автоматично значи умирачка, естествено...  icon_biggrin

Аз щом така се бъгнах на една карта, не знам какво ще стане като излезе пълната версия с всичките карти и режими на игра  

Иначе всичко започва да ме радва все повече и повече. Балансът е брутален, това го осъзнаваш когато играете малко по-напреднали играчи, тогава можеш да видиш какво са имали предвид девелъпърите. Изглежда, че няма баланс само когато всички помпат бутони и се молят враго да умре преди тях. Така е късмет, признавам.
Със задобряването на народа, изникват много интересн ситуации, правят се съюзи...Абе става фън голям icon_smile

Чакаме трепетно 19 - ти  icon_biggrin
« Последна редакция: Сряда, 10 Февруари 2010 01:57:01 от Walker » Активен

i'm the thing nightmares are made of
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: