|
|
Maverick
Начинаещ пияница

Хитър терорист!
|
 |
« Отговор #121 -: Понеделник, 08 Февруари 2010 19:00:13 » |
|
Д'*ба тая п*тка с крака! Не можаха ли да направят фигурка на alien-a или predator-a?! Иначе останалото 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
koralsky
Екип

|
 |
« Отговор #122 -: Понеделник, 08 Февруари 2010 19:03:00 » |
|
Клик )))Edit:  ))))))))))))))))
|
|
|
|
« Последна редакция: Понеделник, 08 Февруари 2010 19:05:43 от koralsky »
|
Активен
|
Don't be a Petko for these kind of things.
|
|
|
*.god
Above All
Екип

|
 |
« Отговор #123 -: Понеделник, 08 Февруари 2010 22:54:45 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
RazYNWA
Потенциален алкохолик

Публикации: 1621
|
 |
« Отговор #124 -: Вторник, 09 Февруари 2010 00:52:50 » |
|
Айде после да пускат и COLONIAL MARINES, оти комикса беше бахти силното... Абе защо не може да има повече от два хищника в игра? Крепят баланс ли?
|
|
|
|
« Последна редакция: Вторник, 09 Февруари 2010 01:20:13 от RazYNWA »
|
Активен
|
Adun Torridas!
"At this point, I'm pretty much the Queen Bitch of the Universe. And not all your little soldiers and spaceships can stop me."
- Kerrigan
|
|
|
AGEMO
OMEGA
Екип

waning experiment
|
 |
« Отговор #125 -: Вторник, 09 Февруари 2010 01:54:56 » |
|
Абе защо не може да има повече от два хищника в игра? Крепят баланс ли?
Еба ли го. То къв баланс като е Deathmatch демото и Предаторите се мелят помежду си също. А и в цялата ще има Species Team Deathmatch 6v6v6 т.е. по равно т.е. няма ограничаване на Предатори за баланс. То баланса си е в геймплея, а не в бройката. Така че наистина странно защо в демото Предаторите са лимитирани на 2 (а и другите раси са лимитирани до 4). Иначе научих шибания alien pounce. В клипчето е объркващо, щото дават бутоните на пада и дават все копчето за light attack, а се оказа, че всъщност pounce-ът се прави с скок: focus + jump. Начи с мерника сочиш противника и задържаш focus-a някъде 1-2 секунди докато около мерника (и около противника) се появяви нещо като ореол от пречупена светлина и тогава скачаш и тва е pounce-а, който дефакто те lock-ва и мята към противника. Мега полезно за мятане от тавани, а и въобще - тва всъщност се явява едва ли не "range weapon-a" на Пришълеца - супер ценно и ключово. Пришълеца придоби ново измерение за мен. Потроших ги.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Walker
Трезвеник

|
 |
« Отговор #126 -: Вторник, 09 Февруари 2010 03:08:53 » |
|
Е, не, сега работата стана съвсем имбава  Евалата, Agemo 
|
|
|
|
|
Активен
|
i'm the thing nightmares are made of
|
|
|
bogy shashav
Дегустатор

|
 |
« Отговор #127 -: Вторник, 09 Февруари 2010 08:44:47 » |
|
Няма минигън. Играта слезе с една единица надолу.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
RazYNWA
Потенциален алкохолик

|
 |
« Отговор #128 -: Вторник, 09 Февруари 2010 15:46:35 » |
|
Няма минигън. Играта слезе с една единица надолу.
Чакай бе, това е демо, как очакваш да набутат всички пушкала в едно демо
|
|
|
|
|
Активен
|
Adun Torridas!
"At this point, I'm pretty much the Queen Bitch of the Universe. And not all your little soldiers and spaceships can stop me."
- Kerrigan
|
|
|
|
|
RazYNWA
Потенциален алкохолик

|
 |
« Отговор #130 -: Вторник, 09 Февруари 2010 20:05:03 » |
|
Щото реално нямах никва представа какво ще е в пълната игри. И предположих, че в демото има по-малко оръжия. Нали това е идеята на демото, да ти покаже част от нещото. Нищо, мене и така ме устройва.
Така като гледам всички фалят войнишката кампания?
Малко геймплейни въпроси: Мамка му, в 90 процента от случайте не мога да направа GRAB. Изписва ми Е, натискам го нищо, задържам го, пак нищо, помпам като луд Е, пак нищо. Накрая пича се обръща и ме убива.
Втори въпрос, как за бога ме убиват от един удар с Плазма пушката на Хищникът. Пример, взимам това оръжие и тръгвам да стрелям по лошите, някъв марин го ударих 4 пъти и не умря. След малко едва друг хищник снайпва ме и ме убива от един изстрел със същото оръжие. wtf?
|
|
|
|
« Последна редакция: Сряда, 10 Февруари 2010 00:45:31 от RazYNWA »
|
Активен
|
Adun Torridas!
- Kerrigan
|
|
|
AGEMO
OMEGA
Екип

waning experiment
|
 |
« Отговор #131 -: Сряда, 10 Февруари 2010 01:28:01 » |
|
Абееееее шеба деба обърквации и щуротии - Alien Ponce си е точно както в клипчето е дадено. Focus + Light attack. Със скок също става де. Ама с удар направо му влизаш с тупаник by default в смисъл не да скачаш пък във въздуха да помпаш удар и т.н. Е то и от двете ефекта е същия, но да се знае все пак. Pounce ftw.  Мамка му, в 90 процента от случайте не мога да направа GRAB. Изписва ми Е, натискам го нищо, задържам го, пак нищо, помпам като луд Е, пак нищо. Накрая пича се обръща и ме убива.
Малко на lag ми мирише. Или може би просто си далече и като ти даде "E" и аха да натиснеш и ти се изплъзне пък след малко си пак в range. Пробвай от по-близко да го дадеш. То има някво леко забавяне и незнам дали помпането пречи нещо, но все пак пробвай просто да натиснеш веднъж хубаво (на време и от малко по близо) и просто изчакай (секудничка) дали е захапало. Втори въпрос, как за бога ме убиват от един удар с Плазма пушката на Хищникът. Пример, взимам това оръжие и тръгвам да стрелям по лошите, някъв марин го ударих 4 пъти и не умря. След малко едва друг хищник снайпва ме и ме убива от един изстрел със същото оръжие. wtf?
Със задържане. Плазмата се charge-ва (както беше и преди).
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
RazYNWA
Потенциален алкохолик

|
 |
« Отговор #132 -: Сряда, 10 Февруари 2010 01:30:46 » |
|
Офф, мерси за плазмата, това с граба ще го ползвам. Друг въпрос, само на мен ли ми се струва, че Смартгъна е напълно безсмислен. В сми, най-често умирам много преди да успея да убия противникът с него. Не мога да тичам, демиджа е мизерен пък и най-често пушката не оцелва.
|
|
|
|
|
Активен
|
Adun Torridas!
- Kerrigan
|
|
|
bogy shashav
Дегустатор

|
 |
« Отговор #133 -: Сряда, 10 Февруари 2010 01:46:22 » |
|
Офф, мерси за плазмата, това с граба ще го ползвам. Друг въпрос, само на мен ли ми се струва, че Смартгъна е напълно безсмислен. В сми, най-често умирам много преди да успея да убия противникът с него. Не мога да тичам, демиджа е мизерен пък и най-често пушката не оцелва.
Позна. Няма го предишния ненормален RPM който гълташе 750 патрона с няколко погалвания на мишката. Съответно демиджа е мизерен, гадините са бързи, особено както всеки си има разни скоци и спринтове, а другите маринци могат спокойно да те убият от укритие с един откос по малоумната глава. За squad support weapon смартгъна не е особено умен избор. Ето затова ме хвана нервата че няма минигън както едно време.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Walker
Трезвеник

|
 |
« Отговор #134 -: Сряда, 10 Февруари 2010 01:47:22 » |
|
Леле, в ебати комбото съм, направо му влязох под кожата на тоя ейлиън. 12 поредни игри на първо място с по 7-10 убийства разлика спрямо втория  Завършвам средно с 20-26 убийства, обаче още нямам 30, деба. Един път стигнах до 28, имах една минута на разположение да направя 2 фрага и нищо не стана, защото адреналинът ме удари и започнах да се хвърям на всичко де що мърда, което автоматично значи умирачка, естествено...  Аз щом така се бъгнах на една карта, не знам какво ще стане като излезе пълната версия с всичките карти и режими на игра  Иначе всичко започва да ме радва все повече и повече. Балансът е брутален, това го осъзнаваш когато играете малко по-напреднали играчи, тогава можеш да видиш какво са имали предвид девелъпърите. Изглежда, че няма баланс само когато всички помпат бутони и се молят враго да умре преди тях. Така е късмет, признавам. Със задобряването на народа, изникват много интересн ситуации, правят се съюзи...Абе става фън голям  Чакаме трепетно 19 - ти 
|
|
|
|
« Последна редакция: Сряда, 10 Февруари 2010 01:57:01 от Walker »
|
Активен
|
i'm the thing nightmares are made of
|
|
|