Тема: Националният отбор по футбол!

0 Потребители и 1 Столкър преглежда(т) тази тема.

Неактивен Dido

• Level 7
  • Публикации: 183
    • Футболни прогнози и залози
Re:Националният отбор по футбол!
« Отговор #80 -: Петък, 03 Септември 2010 17:32:25 »
Ето още малко линкове към мача, за тези, които нямат булшитком:

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=85542&part=sports
http://livetv.ru/bg/eventinfo/52540_england_bulgaria/
http://www.gledaisport.com/v-0/4/84/v-48490.html

Иначе мнението ми за срещата е, че ще паднем, като аз лично съм го играл -1 азиатски хендикап, като бая се замислих за -2. ;] Кво мисля за Мърито тук: Англия - България

Неактивен FeaRForcE

• Level 18
  • Публикации: 729
  • Tribe of the Five Hills
« Отговор #81 -: Петък, 03 Септември 2010 17:32:59 »
Аз ще си спестя цирка на Коловати,Жорката Пеев и др.

Неактивен zizer

• Level 36
  • Публикации: 2574
  • Improvise, adapt and overcome.
« Отговор #82 -: Петък, 03 Септември 2010 21:25:13 »
Аз ще си спестя цирка на Коловати,Жорката Пеев и др.
INFIDEL!  :evil6:
И МОРЕТО ДА БЕШЕ МАСТИЛО А НЕБЕТО ХАРТИЯ ПАК НЕМАШЕ ДА МОЖЕМ ДА Я ОПИШЕМ ЦЕЛАТА ГОВНАРИЯ

Неактивен RazYNWA

• ANFIELD
  • Level 50
  • Публикации: 3506
  • GEAR
« Отговор #83 -: Петък, 03 Септември 2010 21:26:31 »
Мегалан = Турци  :happy3:

aww, piss off

Неактивен raziel

• Level 29
  • Публикации: 1558
  • Not a single fuck was given
« Отговор #84 -: Петък, 03 Септември 2010 23:49:31 »
Правилния футбол побеждав за пореден път. :rofl2:
Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment.

Неактивен zizer

• Level 36
« Отговор #85 -: Петък, 03 Септември 2010 23:51:35 »
в интерес на истината имахме положения, но супер слаб мач за Манолев и Пелето.
И МОРЕТО ДА БЕШЕ МАСТИЛО А НЕБЕТО ХАРТИЯ ПАК НЕМАШЕ ДА МОЖЕМ ДА Я ОПИШЕМ ЦЕЛАТА ГОВНАРИЯ

Неактивен Major Mistake

• De olde user
  • Модератор
  • *
  • Публикации: 12927
« Отговор #86 -: Събота, 04 Септември 2010 01:19:01 »

Луд ли си? 2 положения за цял мач, опропастени от наследниците на Бербатов. Правилният футбол доминираше на терена, диктувайки с ролята на плеймейкър да се наеме Малката перука :rofl2:
Spoiler (скрий/покажи)

Неактивен bidona

• Level 32
  • **
  • Публикации: 1883
  • bla bla bla
« Отговор #87 -: Събота, 04 Септември 2010 01:58:18 »
Тоя правилен футбол е като някаква извратена форма на ръгби - всички подават само назад и настрани, само никито може напред. А коментарите на голямата перука, НСПП и Мръни след мача направо нямат общо с реалността.

Неактивен dantemp

• Level 30
  • Публикации: 1696
  • Those with no regards for their lifes - advance!
« Отговор #88 -: Събота, 04 Септември 2010 02:23:20 »

А странното е че на тях се разчита да са постоянни.

Истината е, че Марто и Божинката са бледи сенки на това което бяха преди контузиите, ама реално няма кой да ги замести...
The frailty of genius, it needs an audience.

Неактивен zizer

• Level 36
« Отговор #89 -: Събота, 04 Септември 2010 08:10:59 »
Погледнете с какъв отбор разполагаме, разчитаме на скоростта на Марто, която отдавна не е същата и още повече, за да се получи неговия пробив Минев трябваше да му подава, което той избра да не прави на 3-4 пъти.Божинов си се справи добре, свали няколко топки, даде няколко добри паса, не се бавеше с обработването на топката.Поради файла на пелето Стилиян зае по-дефанзивни функции.Въпреки всичките проблеми, стигнахме до няколко чисти голови положения, като гости срещу Англия на Уембли.За този отбор това е.
« Последна редакция: Събота, 04 Септември 2010 08:12:50 от zizer »

Неактивен RRSunknown

• Level 46
  • Публикации: 4572
« Отговор #90 -: Събота, 04 Септември 2010 09:50:13 »
Някой изненадан от резултата има ли ?
единственото, което искам от гейминга е да ми е удобен падът/аркейд стикът, мишката и клавиатурата, и да ме кефи играта
PSN Gamercards
[/URL

Неактивен Stormheim

• Много се заговори за бътхърт последно време...
  • Level 50
  • Публикации: 17147
  • ...главно от бътхъртнати хорица.
« Отговор #91 -: Събота, 04 Септември 2010 09:55:33 »
Крайно време е да разпуснат БГ отборите + национала и да се спре с тази пародия "БГ футбол"

___/\______________
 /                                      \
| Адските хилки са ти      |
| в кърпа вързани           |
 \___________________/

Неактивен doomy

• Форумен Френски Ключ
  • Administrator
  • Публикации: 15923
  • Ибаси!
« Отговор #92 -: Събота, 04 Септември 2010 10:01:43 »
Ти пък, как ще затворят тази пералня на пари...
Поствам, следователно съществувам!

Неактивен zizer

• Level 36
« Отговор #93 -: Събота, 04 Септември 2010 10:06:22 »
Нека си играят момчетата, просто заебаваме всичките си очаквания за каквото и да било и чисто любителската си гледаме мачовете.

Неактивен FeaRForcE

• Level 18
  • Публикации: 729
  • Tribe of the Five Hills
« Отговор #94 -: Събота, 04 Септември 2010 12:28:55 »
Сега идва Черна Гора с Вучинич и ни разпилява!Тогава ще се свърши с всичката истерия около класиране на Евро 2012 от тези тиквиници.Гледах репортажа... :facepalm:
Пелето има 1 мач от началото на сезона в Румъния и пак е титуляр,Чавдар Янков е изиграл 4 мача през миналия сезон и той там...няма смисъл да се продължава.Ще се радвам,ако някой каже кога беше последната победа на България в офиц.мач  :ninjah:

Неактивен Major Mistake

• De olde user
  • Модератор
  • *
« Отговор #95 -: Събота, 04 Септември 2010 12:34:34 »
Погледнете с какъв отбор разполагаме, разчитаме на скоростта на Марто, която отдавна не е същата и още повече, за да се получи неговия пробив Минев трябваше да му подава, което той избра да не прави на 3-4 пъти.Божинов си се справи добре, свали няколко топки, даде няколко добри паса, не се бавеше с обработването на топката.Поради файла на пелето Стилиян зае по-дефанзивни функции.Въпреки всичките проблеми, стигнахме до няколко чисти голови положения, като гости срещу Англия на Уембли.За този отбор това е.

А това, че при всяка възможност за контраатака правилно задържахме топката и в 50 % от случаите я връщахме до Ники Михайлов? Не, няма никаква острота, идея, пас - 3 добри подавания имаше за целия мач. Да не говорим, че 2 от положенията ни щеше да ги вкара всеки среден клас централен нападател - а ние хамалската, без да гледаме къде е вратарят, право в него. Дефоу добре показа как се вкарва идентичното попадение. Разбира се, екипът на Ники Михайлов още няма вградена мрежичка, но все пак...

А Божинов в Парма се бори, взима топки, опитва изстрели отдалеч, не спира да се движи - вчера нещо не беше така...
Spoiler (скрий/покажи)

Неактивен t0xIc

• Level 38
  • Публикации: 2937
« Отговор #96 -: Събота, 04 Септември 2010 13:57:10 »
Е не друго ,но Мъри кауна се оказа 4 пъти по слаб треньор от Стоичков ,който тогава прохождаше и експерементираше. Стоичков навремето излезе с един централен защитник и два халф-бека срещу Малта и въпрекия ранният гол ги обърнахме до 4:1. Този капут обаче просто ме разби за пореден път вчера. Набутват зетя на Перуката - разбирай Миланов - да играе ляв бек ,защото принципно Станислав Манолев е доста по-добър от него. Ама нали да да е зетчето национал айде прекфалифицирахме го. Иван Не Пия Иванов е ясно ,че в близките години не става ,защото прави по 1-2 фатални грешки на мач. Коловати Сан му забравих бройката на отказванията и връщанията в националният - преди чат-пат ставаше ама вече и той е бавен и муден. Манолев беше пълна дупка вчера и беше най-лошата изненада - ако има и 1% истина ,че е бил контузен и пуснат направо да си такова и майката и хора и треньори. Не ,че Минев като го замести нещо направи - напротив Джонсън го развинти и 3 пъти стреля в наказателното поле.. Преминаваме към центъра. По-слаб мач на коПЕЛЕТО не съм виждал - може би като изключим дузпата ,която направи срещу Черна Гораи  червеният му картон с който ни закопа първата квалификация за световното първенство в Монтенегро. Пълен кавал ,30 часа бави топката и като я подаде човека вече е в засада. Ама кой ти го гледа в ква форма и е и колко мача има за Стяуа. Паулин Петров , капитан глух за медиите , от 4-5 години ако има и 3 мача на ниво за България е добре. Стигаме до може би най-голямата издънка. Чавдар мистър 100 кила Янков. Да ми го метнеш тоя пич ,дето едно време беше опорен халф ,а сега мърда с 3 километра на година за крило срещу Англия на Уембли е ноу комент. Марто е изгубил от скоростта си и също беше слаб, но един път му подадоха, навлезе и центрира за Пелето ,който естествено стреля във вратата. Стигаме до нападателите. Божинов проспа цялото първо полувреме ,после поигра малко ,даде 1-2 паса ,пребори се за малко топки ,изведе Попов в наказателното поле и се контузи . Ивелинчо какво почна като титуляр също само хасковският педераст знае. Прееба Литекс с безумен червен картон срещу Жилина и оттогава не е играл и 1 минута. Разкараха го като панаирна мечка из Европа и без почти месец игра титуляр срещу Уембли. Ами 30 пъти по-добре или Мицански да беше пуснал или Домовчийски титуляр. Първият поне цяло лято игра контроли и бележеше гол след гол ,все щеше да е по-добре физически. Вторият не е тайна ,че не го харесвам ама игра два мача за Херта във Втора Бундеслига и вкара 2 гола ,пак щеше да е по-добре. Както и да е Божинов се контузи и кой влиза - Рангелов ,който година и нещо беше контузен и твърда резерва в Борусия ,а вече и го продадоха в израелски тим. Както и да е - спирам с последното ,което ме изуми. Излиза и Попов и като резерва влиза Георги Пеев и оставаме при 0:2 с един ЧИСТ НАПАДАТЕЛ в лицето на Ангелов  :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Най-лошото е ,че аз като обикновен фен и без никакви лицензи, дипломи и т.н ги виждам тези неща ,а нашият "треньор" продължава да е сляп и си вика неговите хора за пвоиквателни ,далаверки и такива неща. А преди и след мача същите рефрени. "Излизаме за победа" . След мача : "Изпуснахме 3 гола ,никой друг няма да направи толкова положения на Уембли ,провалиха ни САМО грешките в защита, гледаме напред и вдигаме глави"

Поне се позабавлявах на пълната аматьорщина и несъстоятелност на отбора ни като цяло - от играчи ,липсващият треньор ,жалката физическа форма когато ни надбягваха като Бен Джонсън и абсолютно липсващото управление на Футболният съюз. С ръка на сърцето ,хич не ми е гадно ,не трябва и на вас. Онези 5-та поредна година си правят далаверите ,прибират комисионни с футболните агенти ,затова пълен бойкот на измисленият ни национален отбор ,докато или не закрият БФС или след пълна проверка не се сложат нови хора ,които да знаят как става 2+2.

Толкова за мача , още изтрезнявам след "Горски Цар" и последвалият плаж до 3 сутринта :) :thefinger:
« Последна редакция: Събота, 04 Септември 2010 13:58:47 от t0xIc »
I have all the characteristics of a human being: blood, flesh, skin, hair; but not a single, clear, identifiable emotion, except for greed and disgust. Something horrible is happening inside of me and I don't know why. My nightly bloodlust has overflown into my days.

Неактивен Stormheim

• Много се заговори за бътхърт последно време...
  • Level 50
  • Публикации: 17147
  • ...главно от бътхъртнати хорица.
« Отговор #97 -: Събота, 04 Септември 2010 14:00:14 »
Трагедията е пълна :> Дано не се класираме, че пак ще берем срам :>

___/\______________
 /                                      \
| Адските хилки са ти      |
| в кърпа вързани           |
 \___________________/

Неактивен Major Mistake

• De olde user
  • Модератор
  • *
« Отговор #98 -: Събота, 04 Септември 2010 14:00:29 »
+ 1 за мнението на токсик, само дето мен ме е яд и ме боли за национала... Все още - сигурен съм, че ще ми мине накрая.
Spoiler (скрий/покажи)

Неактивен t0xIc

• Level 38
  • Публикации: 2937
« Отговор #99 -: Събота, 04 Септември 2010 14:03:01 »
Нали знаете - сряда на стадиона и подкрепа за българите юнаци   :evil6:
I have all the characteristics of a human being: blood, flesh, skin, hair; but not a single, clear, identifiable emotion, except for greed and disgust. Something horrible is happening inside of me and I don't know why. My nightly bloodlust has overflown into my days.