Е не друго ,но Мъри кауна се оказа 4 пъти по слаб треньор от Стоичков ,който тогава прохождаше и експерементираше. Стоичков навремето излезе с един централен защитник и два халф-бека срещу Малта и въпрекия ранният гол ги обърнахме до 4:1. Този капут обаче просто ме разби за пореден път вчера. Набутват зетя на Перуката - разбирай Миланов - да играе ляв бек ,защото принципно Станислав Манолев е доста по-добър от него. Ама нали да да е зетчето национал айде прекфалифицирахме го. Иван Не Пия Иванов е ясно ,че в близките години не става ,защото прави по 1-2 фатални грешки на мач. Коловати Сан му забравих бройката на отказванията и връщанията в националният - преди чат-пат ставаше ама вече и той е бавен и муден. Манолев беше пълна дупка вчера и беше най-лошата изненада - ако има и 1% истина ,че е бил контузен и пуснат направо да си такова и майката и хора и треньори. Не ,че Минев като го замести нещо направи - напротив Джонсън го развинти и 3 пъти стреля в наказателното поле.. Преминаваме към центъра. По-слаб мач на коПЕЛЕТО не съм виждал - може би като изключим дузпата ,която направи срещу Черна Гораи червеният му картон с който ни закопа първата квалификация за световното първенство в Монтенегро. Пълен кавал ,30 часа бави топката и като я подаде човека вече е в засада. Ама кой ти го гледа в ква форма и е и колко мача има за Стяуа. Паулин Петров , капитан глух за медиите , от 4-5 години ако има и 3 мача на ниво за България е добре. Стигаме до може би най-голямата издънка. Чавдар мистър 100 кила Янков. Да ми го метнеш тоя пич ,дето едно време беше опорен халф ,а сега мърда с 3 километра на година за крило срещу Англия на Уембли е ноу комент. Марто е изгубил от скоростта си и също беше слаб, но един път му подадоха, навлезе и центрира за Пелето ,който естествено стреля във вратата. Стигаме до нападателите. Божинов проспа цялото първо полувреме ,после поигра малко ,даде 1-2 паса ,пребори се за малко топки ,изведе Попов в наказателното поле и се контузи . Ивелинчо какво почна като титуляр също само хасковският педераст знае. Прееба Литекс с безумен червен картон срещу Жилина и оттогава не е играл и 1 минута. Разкараха го като панаирна мечка из Европа и без почти месец игра титуляр срещу Уембли. Ами 30 пъти по-добре или Мицански да беше пуснал или Домовчийски титуляр. Първият поне цяло лято игра контроли и бележеше гол след гол ,все щеше да е по-добре физически. Вторият не е тайна ,че не го харесвам ама игра два мача за Херта във Втора Бундеслига и вкара 2 гола ,пак щеше да е по-добре. Както и да е Божинов се контузи и кой влиза - Рангелов ,който година и нещо беше контузен и твърда резерва в Борусия ,а вече и го продадоха в израелски тим. Както и да е - спирам с последното ,което ме изуми. Излиза и Попов и като резерва влиза Георги Пеев и оставаме при 0:2 с един ЧИСТ НАПАДАТЕЛ в лицето на Ангелов

Най-лошото е ,че аз като обикновен фен и без никакви лицензи, дипломи и т.н ги виждам тези неща ,а нашият "треньор" продължава да е сляп и си вика неговите хора за пвоиквателни ,далаверки и такива неща. А преди и след мача същите рефрени. "Излизаме за победа" . След мача : "Изпуснахме 3 гола ,никой друг няма да направи толкова положения на Уембли ,провалиха ни САМО грешките в защита, гледаме напред и вдигаме глави"
Поне се позабавлявах на пълната аматьорщина и несъстоятелност на отбора ни като цяло - от играчи ,липсващият треньор ,жалката физическа форма когато ни надбягваха като Бен Джонсън и абсолютно липсващото управление на Футболният съюз. С ръка на сърцето ,хич не ми е гадно ,не трябва и на вас. Онези 5-та поредна година си правят далаверите ,прибират комисионни с футболните агенти ,затова пълен бойкот на измисленият ни национален отбор ,докато или не закрият БФС или след пълна проверка не се сложат нови хора ,които да знаят как става 2+2.
Толкова за мача , още изтрезнявам след "Горски Цар" и последвалият плаж до 3 сутринта